Brudebuketter.

Brudebuketten er sandsynligvis den mest betydningsfulde blomsterbuket i enhver kvindes liv. Af den grund er det måske også en risikabel affære at lade brudgommen alene indkøbe netop denne buket, hvilket der jo ellers er en mangeårig tradition for.

Hos Blomsterkrammeriet binder vi netop den buket, der passer til den enkelte brud.

Priser på brudebuketter afhænger af årstid og blomstervalg, men som vejledning kan følgende priser anvendes:

Brudebuketter uden dråbefald fra DKK.: 1250,-

Brudebuketter med dråbefald fra DKK.: 1550,-

Kontakt os for en uforbindende samtale på tlf. 27210221 eller på mail, eller ved at benytte vores formular, så vi kan danne os et indtryk af dine ønsker om din brudebuket. Og husk, at vi også kan levere borddekorationer, blomster- og gavekurve.

Peg med markøren eller tryk med fingeren
på billederne.


Brudebuket med dråbefald
Brudebuket med røde roser

Buket med røde roser.

Buket med dråbefald bundet i ladyholder med knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten består af røde Equador-roser, cremefarvede roser, hvide orkidéer, hvide fresia og hvide liljer samt grønt og brudeslør.


Brudebuketter efter opgave
Brudebuket med fresia og cala

Buket med cremefarvede roser.

Buket med dråbefald bundet i ladyholder med knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten indeholder cremefarvede og lyserøde roser, hvide fresia, cremefarvet Calla samt grøn Anthurium.


Brudebuket uden dråbefald
Brudebuket med roser i sarte farver

Buket med roser og lobelia.

Buket uden dråbefald bundet i ladyholder uden knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten indeholder cremefarvede og lyserøde roser, og som kontrastfarve lilla lisianthus og lilla lobelia. Som grønt er anvendt græsstrå.


Brudebuket med orkidéer
Cremefarvede roser og hvide orkidéer

Brudebuketten, der passer til brudenBrudebuket med stilBrudebuket efter brudens smagBrudebuketter bindes efter ønskeVi tager bruden med på råd

Buket med roser og orkidéer.

Kompakt buket uden dråbefald bundet i ladyholder med knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten er bundet af cremefarvede roser, og hvide orkidéer danner sammen med hjerteranker et slør, som hænger ned fra den kompakte del af buketten.


Brudebuket uden dråbefald
Brudebuket med roser i sarte farver

Buket med roser og hjerteranker.

Buket uden dråbefald bundet i ladyholder med knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten indeholder hvide, cremefarvede og pink roser. Som pynt er anvendt hjerteranker.


Brudebuket med dråbefald
Brudebuket med roser, orkidéer og lyng


Buket med Calla, roser og orkidéer.

Buket med dråbefald bundet i ladyholder med knæk. Skaft beklædt med cremefarvet silkebånd, som er hæftet med perlenåle. Buketten indeholder hvide Calla, pink roser, lilla orkidèer, pink Lisianthus og pink lyng. Pyntet med div. grønt.

Forrige side Top Næste side
http://www.blomsterkrammeriet.dk
http://www.blomsterkrammeriet.dk Blomsterkrammeriet   -  Østerbakken 37  -  4030 Tune
Tlf. 51309877 / 27210221 -  E-mail: 
Copyright © 2006 Blomsterkrammeriet - CVR-NR: 33886993.